MHP de yeni bir dönem başladı. Demokrasinin tam olarak uygulandığı bir seçim oldu. Adaylar centilmence listelerini çıkardılar yarıştılar kaybeden kazananı kutladı başarılar diledi ve kazanan her zaman olduğu gibi yine MHP oldu.

MHP, ne olursa olsun şehit kanları üzerine kurulmuş, kutsal davası uğruna birçok vatan evladının canını seve seve feda ettiği bir davayı temsil ediyor. Çıkar ilişkilerine, koltuk sevdasına bağlantı kurulmaya çalışılsa bile dev çınar kökünden bağlıdır, töreye, geleneğe, Resülullah'ın yoluna. Ufak tefek esintiler sarsmaz koca köklü çınarı.

Kazanan arkadaşımız meslektaşım, dava arkadaşım Süleyman Öner, dolu bir insandır. Siyasi tecrübesi çok iyi, idari ve ticari tecrübesi çok iyi, devlet tecrübesi de var.   Elektrik mühendisidir kendisi benim gibi. Uzun yıllar beraber çalıştık şehri aydınlatmak için.     

Konuşmasında belirttik gibi "Ülkücülük kolaya değil zora talip olmaktır. Ülkücülük rahata değil çileye talip olmaktır." Zor bir dönemde ağır bir yüke omuz veren bu yönetimin işi gerçekten zor. Çünkü yay sıkıştı, haziran seçimlerinde beklenen atağın mutlaka yapılması lazım artık. Yönetimi de çok kaliteli, hepsi konusunda uzman, siyasi tecrübesi olan, daha önce görev yapmış insanlar. Talip oldukları yükün ağırlığının bilincindeler hepsi. Bu yönetim bu işi çok rahat yapar.

Yeni yönetimin avantajları da var şu an için. Neden derseniz; yarışan diğer arkadaşlarımız da hepsi değerli insanlardı, kadroları dop doluydu. Ama görev Öner’ in ekibine verildi .-Siz bu insanları toparlayın. Partiyi yukarı siz taşıyın. Denildi. Diğer dört liste kaybetmedi, hepsi yeni yönetimin yanında olacaklardır. Destek vereceklerdir. Nitekim kutlama mesajlarında da bunu gösteriyorlar zaten. MHP de küslük olmaz hepsi bir neferdir bundan sonra. Hazır Dört listenin kadroları dağılmadan çalışmaya hazır beklerken ,iktidar yürüyüşüne hep birlikte istişare içinde organize olunup ya Allah bismillah diyelim artık.  

Haydi, yeni yönetim, toplu olarak Ya Allah Bismillah.