İstanbul Beşiktaş'ta bugün ara sokaktan Barbaros Bulvarı’na girmek isteyen bir hafriyat kamyonu ve otomobil sürücüsü manevra yaptı. Birbirlerine yol vermeyen sürücüler yan yana bir süre devam etti. 2 inatçı sürücü yol kenarında park halinde bulunan kamyonete aldırış etmeden yollarına devam edince olanlar oldu.

KAPILAR AÇILMAYINCA BAGAJDAN ÇIKARDILAR

Otomobil sürücüsü seyir halinde olan hafriyat kamyonuyla park halinde bulunan kamyonetin arasında sıkıştı. Otomobilin arada sıkıştığını fark eden hafriyat kamyonunun sürücüsü aracını durdurdu. İki kamyon arasında otomobilin sıkıştığını görenler de yardıma koştu.

Otomobil içerisinde bulunan kadın sürücü yan kapıların açılamaması üzerine bagajdan çıkartılarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. Şok geçirdiği öğrenilen kadın sürücü tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

PARK HALİNDEKİ KAMYONETE CEZA

Meydana gelen kaza nedeniyle trafik polisleri inceleme başlattı. Cadde üzerinde park yasağı olmasına rağmen hafriyat dolumu için bekleme yapan kamyonete ceza kesildi. Bunun yanı sıra otomobili sıkıştırdığı iddia edilen hafriyat kamyonu sürücüsünün de ifadesi alındı.