YouTuber Ruhi Çenet, pek de akıllıca olmayan bir işe imza atarak, dünyayı sarsan korona virüsün ortaya çıktığı Çin'e gitti. Aklında birçok soru olduğunu söyleyen Ruhi Çenet, merak ettiği şeylerin cevabını alabilmek için bunu yaptığını belirtti ve şunları söyledi: "Çin'de yayılan bu hastalık denildiği kadar tehlikeli mi? Yerinde görmek istiyorum. Diğer virüsler gibi karantinaya alınıp çözülemez mi? Bunun gibi soruları öğrenmek istiyorum."

"VİRÜSÜN ETKİLİ OLDUĞU YERE DEĞİL HONG KONG'A GELDİM"

Çenet aynı zamanda yaptığı açıklamada Çin'e gittikten 4 gün sonra kendisinden haber alınamadığı takdirde gerekli mecralara haber verilmesini istedi. Bu paylaşımının ardından bir süre sessiz kalan fenomen hakkında ölüm haberleri çıktı. Instagram hesabından hakkında çıkan ölüm haberlerine cevap veren Ruhi Çenet "Durumum gayet iyi, zaten korona virüsünün merkezine değil, daha az riskin olduğu Hong Kong'a geldim. Burada korona virüsü kurbanı sayısı daha az. Bildirmeye devam edeceğim, video yarın yayında olacak" dedi. 

VİRÜSLÜ HASTALARI ZİYARET ETTİ

Koronavirüslü hastaların tedavi gördüğü hastaneye giden fenomen "İnceleme yapmaya devam ediyorum" dedi. Çenet'in virüsün yaygın olduğu ülkede maskesiz video çekmesi ise herkesi şaşkına çevirdi.