İzmir Ödemiş’te meydana gelen olayda, iddiaya göre eşi tarafından öldüresiye dövülen Filiz Tekin, kız kardeşleri tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi Filiz Tekin’in travma sonucunda menenjit geçirdiği ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı. Emniyet birimleri tarafından gözaltına alınan koca İ.T. mahkemece tutuklandı.

İZMİR ÖDEMİŞ’TE KADIN CİNAYETİ
İzmir’in Ödemiş ilçesinde tarlalarda işçi olarak çalıştığını öğrenilen Filiz Tekin, iddialara göre eşi İ.T. tarafından şiddet görüyordu. 38 yaşında olan ve iki çocuğu bulunan Filiz Tekin, yine şiddet görmesi üzerine kız kardeşleri tarafından Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Travma sonucu menenjit geçirdiği öğrenilen Filiz Tekin’den acı haber geldi. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Filiz Tekin’in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Filiz Tekin’in organlarının da bağışlandığı bilgisi paylaşıldı.

KOCA İ.T. TUTUKLANDI
Olayın ardından koca İ.T. gözaltına alındı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Filiz Tekin ölümü yakınlarını yasa boğarken, emniyet birimleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(Kaynak: İHA)