Aydın'da tartıştığı baba tarafından vurulan oğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Hacıhamzalar, Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı bir mahallesinde Orhan Terzi'nin oğlu İsa Terzi'nin evlenip köyden ayrılmasını istemediği  için yaşadığı tartışma kavgaya dönüştü.

'YAPMA BABA'
Eline aldığı sopayla babasının üzerine yürüyen İsa'yı araya giren annesi Adviye Terzi yatıştırdı. Ancak eve gidip ruhsatsız av tüfeğiyle geri dönen öfkeli baba, oğlunun 'yapma baba' diye yalvarışlarına aldırmadan İsa Terzi'ye iki el ateş etti.

Annesinin önünde göğsünden vurulan genç kanlar içinde olduğu yere düştü. Ekipler talihsiz gencin öldüğünü belirlerken, annenin "Oğlumuza nasıl kıydın Orhan" diye feryat ederek olduğu yere yığılıp kaldı. 

1 AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI
İsa Terzi'nin 11 yıldır nişanlı olduğu Seren Dikkaya ile 8 Ekim'deki düğünle dünya evine girme hayali yarım kaldı. İsa'nın evlendikten sonra köyde yaşamak ve hayvancılık yapmak istemediği için Aydın il merkezinde ev tuttuğu ve traktörünü satarak evini dayayıp döşediği ortaya çıktı. Baba Orhan Terzi'nin ise oğlunun köyden ayrılmasını istemediği için evliliğine karşı çıktığı iddia edildi.