Sinema severler, Yarına Tek Bilet izle, Yarına Tek Bilet full izle, Yarına Tek Bilet Netflix izle, Yarına Tek Bilet özet, Yarına Tek Bilet tek parça izle, Yarına Tek Bilet fragmanı izle gibi ifadeleri aramaya başladı...

Oyuncu kadrosunda Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'i barındıran Yarına Tek Bilet filmin tamamı burada...

Ünlü dizi ve film dağıtım şirketi Netflix, Yarına Tek Bilet adında ilk orijinal Türk filmini izleyicisiyle buluşturuyor. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in olduğu Netflix ilk orijinal Türk filmi yayınladı.

Başrollerinden Dilan Çiçek Deniz ile Metin Akdülger'in bulunduğu Yarına Tek Bilet filmi, yolculuk sırasında karşı karşıya gelen iki gencin tutku dolu aşk hikayesini ekrana getiriyor. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yürütüyor. Proje, sıcacık öyküsüyle film severlerin beğenisine sunuldu.

YARINA TEK BİLET FİLMİ KONUSU NEDİR?

Netflix'in ilk orjinal Türk filmi olma özelliğine sahip Yarına Tek Bilet filmi, Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101 dizileri ve Rise of Empires: Ottoman adlı belgesel filmin ardından heyecan yaratan bir proje olarak görülüyor. Yarına Tek Bilet filminde, Ankara'dan İzmir'e giden trende yolları kesişen iki yabancı, çalkantılı ve şaşırtıcı biçimde bağlantılı aşk geçmişleri sayesinde yakınlaşarak bambaşka bir diyara sürüklenmelerini gözler önüne seriyor.

YARINA TEK BİLET NASIL İZLENİR?

Yarına Tek Bilet, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor. Atiye'yi izlemek için Netflix' üye olmak gerekmektedir.