Yaptığı projeler hakkında bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti; “Türkoğlu Belediye Başkanı olarak meslektaşlarımızı misafir ettik. Ziraat Mühendisleri Başkanı Değerli Ziya Hocam ve yönetim kurulu üyelerine, Türkoğlu’nda Ziraat Mühendisi olarak yaptığımız, projelerin bir kısmını gezdirme fırsatı bulduk.

Meslektaşları olarak kendileri bizden gurur duydular, bizlerde her zaman kendilerinden gurur duyuyoruz. Bir Ziraat Mühendisinin  ne kadar güzel belediye başkanlığı yapacağını gördüler. Bu vesile ile kendilerine çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aynı zamanda 3. Dönem Belediye Başkanıyım ama, Ziraat Mühendisler Odasına da bu yönetim ile beraber üye oldum. İnşallah oda ile beraber önümüzdeki süreçte, Türkoğlu’ muz için projeler üreteceğiz. Kendilerini her zaman destekleyeceğiz.” diyerek ifade etti.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ziya Dumlupınar ise;  “Başkanıma teşekkür ediyorum bizi burada ağırladı için. Kendisiyle meslektaş olmamız ayrı bir ayrıcalık. Yaşamsal alanlarıyla, parklarıyla, ilçeye kazandırdığı estetikle, gurur duyduk. Gerçekten sanatta, sporda, yaptığı festivalde, ülke çapında ses getiren, bir Belediye Başkanı Osman Okumuş,  meslektaşımız olduğu için bir  kez daha gurur duyduk. Teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi