Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında bu defada, İstanbul’dan gelen tiyatro sanatçılarının sunumuyla gerçekleşen’Pembe Aslında Siyahtır’ adlı tiyatro gösterisi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonunda ilköğretim son sınıflar, lise öğrencileri ve ailelerine uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı,"Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sabah ve öğleden sonra olarak iki ayrı seans şeklinde gösterimi gerçekleşti.

Genç nesillerin uyuşturucu tuzağına düşmemeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş“Biz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi yetiştirmekten başka önemli bir konumuz yok. Her nefes alışverişimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz.

Bu sorumluluk bilinci ile okul öncesinden başlayarak çocuklarımızla ilgili tüm konulara müdahiliz. Gençlerimizi zehirlemeye ve geleceklerini karartmaya kimsenin hakkı yoktur. Elimizi taşın altına koyarak ilgili birimlerle koordinasyon halinde önleyici tedbirler almak durumundayız.

Bu hususta madde bağımlığına karşı farkındalık oluşturmak ve dikkat çekmek adına çocuklarımızı ve gençlerimizi böyle bir etkinlikte buluşturmak istedik.” diye konuştu.

Tiyatro oyununu çok beğendiklerini ifade eden öğrenciler, bu güzel faaliyetten dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a çok teşekkür ettiler.