Türkoğlu'nda ilçe halkı tarafından balkonlara Türk bayrakları, balonlar ve ışıklı animasyonlarla rengarenk süslendi. Türkoğlu Belediyesi önünde saatler 21.00'i gösterdiğinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve belediye personelleri, vatandaşlar ise evlerinin balkonlarında hep birlikte İstiklal Marşı'nı coşkuyla okudu.

Öte yandan koronavirüs nedeniyle Başkan Okumuş ve diğer katılımcılar 1 metre arayla mesafe bırakarak istiklal Marşı'nı okudu.

Törenden sonra konuşan Belediye Başkanı Osman Okumuş, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 21:00'de Türkiye genelinde olduğu gibi Türkoğlu ilçemizde Türkoğlu belediye personellerimiz ile beraber bayramı kutladık. Bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum . 23 Nisan denince akla iki şey akla geliyor, bir Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu, İkincisi de Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'deki bütün çocuklara bu bayramı armağan etmesi. Bunun dünyada başka örneği yok. Çocuklar bizim geleceğimiz, mayamız ve hamurumuz. Onlara nasıl şekillendirirsek Türkiye'nin geleceği de öyle olur. Öncelikli olarak bugün şehit ailelerimiz yetim ve dul çocuklarının ve Türkoğlu'ndaki çocuklarımızın gündüz bayramını kutladık. Onların boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla kitaplar, oyun setleri, ok ve yay hediye ettik. Türkiye'deki coşkuya ortaklık yapıyoruz. Türkoğlu ilçemizdeki bütün evlerde saat 21:00 itibariyle İstiklal Marşı'mızı okuduk. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.