Türkoğlu Belediyesi tarafından, Şekeroba, Dedeler, Hopurlu, Uzunsöğüt, Ceceli ve Kılılı mahallelerinde başlatılan halı saha çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

Çocuklar ve gençlerin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı saha yaptıklarını ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları kaydetti:

"Bu hizmeti çocuklarımıza ve gençlerimize hediye ediyorum. Halı sahası olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Çocuklarımız büyük bir sevinç ve mutluluk içinde bu sahalarda oyun oynamaya başlayacak. Onların mutluluğunu görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz. Türkoğlu Belediyesi olarak insanları mutlu edecek, insan merkezli ve hizmet odaklı projeler üretiyoruz.

'TOPLUMSAL KALKINMAYA KATKI SAĞLIYORUZ'

Başkan Okumuş konuşmasına şu sözlerle o devam o etti: Her yılımız, bir önceki yıldan daha verimli, daha dinamik geçiyor. Hizmetlerimizde açık, adil ve katılımcı anlayışı esas alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanında, katılımcı demokrasi anlayışı ile faaliyet ve projeler yaparak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamaktayız.