Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde 8 milyon 343 bin TL’lik dev yatırımlarımlarından bir parçası olan Şekeroba mahallesindeki spor kompleksi, taziye evi, halk kütüphanesi, kapalı pazar alanı, Kent Meydanı ve diğer dev yatırımların toplu açılış törenini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış programına, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkoğlu İlçe Kaymakamımız Gürbüz Saltaş, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Karademir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanız Osman Okumuş, yatırımlar hakkında Milletvekillerine bilgiler verdi ve sonrasında ise Türkoğlu Belediyespor Kulübü futbolcularıyla birlikte sahada penaltı atışları yaptılar.

Başkan Okumuş “Seçimden önce Büyükşehir yasası ile beraber  bütün mahallelerimiz şehir gibi olacak ve bütün sosyal aktivitelerden, bütün yatırımlardan istenilen payını alacaktır diye söz vermiştik. Bugün burada bu güzel tesislerin açılışını yapmaktan dolayı çok gururluyuz.” dedi.