Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi Kırmakaya Mahallesinde ikamet eden  Ayşe ve Sema Tanrıkulu isimli siyam ikizlerine  Türkoğlu Belediyemiz tarafından, doğum günü sürprizi düzenlendi. Sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Ayşe ve Sema Tanrıkulu siyam ikizlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Tanrıkulu ailesini evlerinde ziyaret ederek, 18 yaşına giren Ayşe ve Sema Tanrıkulu siyam ikizlerin doğum gününü mutluluğunu paylaşan Türkoğlu Belediyesi ekipleri çeşitli hediyeler verdi.

Hazırlanan doğum günü pastasının da kesildiği ziyarette Ayşe ve Sema Tanrıkulu siyam ikizlerin mutluluğunu, "Allah razı olsun Sayın Belediye Başkanımız Osman Okumuş bizi o kadar mutlu ettiniz ki, duygularımızı ifade edemiyoruz, çok teşekkür ediyoruz." sözleriyle paylaştı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Kırmakaya Mahallemizdeki kızlarımız Ayşe ve Sema’nın bu özel gününde mutluluklarına ortak olmak istedik ve kendilerine doğum günü sürprizi yaparak kutlamak için evlerinde ziyarete geldik. Kızlarımız 18 yaşına girdiler. Kendilerine hayırlı uzun ömürler diler, daha nice böyle sevinçler yaşamasını temenni ederim. Türkoğlu Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız.  Tekrar kızlarımıza sağlıklı, mutlu uzun ömürlü yaşlar dilerim.

Ziyaret aile fertleriyle bir süre sohbetin ardından sona erdi.