Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında, belediye personelleriyle iftar programında bir araya geldi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, iftar sonrası yaptığı konuşmada, çalışma arkadaşları ile aynı sofrada buluşmuş olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında, "İlçemize Belediye olarak fevkalade hizmetler yaptık. Bu hizmetlerin yapılmasında hepinizin büyük katkısı var, emeği var. Amacımız Türkoğlu'muzu yaşanabilir bir ilçe yapıp, sosyal yaşam alanları ve donatıları ile il de ne varsa ilçemize de bunu yaparak vatandaşlarımızı mutlu bir şekilde ilçede yaşamasını sağlamaktır. 

İlçemizin çehresi değiştirmekte, bunu hep beraber görüyoruz. Özellikle uzaklardan uzun zamandır ilçemizi görmeyenler daha da iyi fark ediyor.

3 yıl kısa bir süre ama, ilçemizde 10 yılda yapılmayacak çalışmaları hep beraber yaptık. Bu olay benlik değil buradaki tüm arkadaşların emeği var.

Bunun için ilçemizi Kahramanmaraş'ın metropol ilçelerinden bir tanesi haline getireceğiz. Bunun için hep beraber mücadele vereceğiz.

Dolayısıyla çalışmalarınızdan dolayı Belediye Başkanınız olarak hepinize yürekten teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum." diyerek konuştu.