Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda düzenlenen programda, Belediye personelleri tarafından, kendisi de eski bir öğretmen olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un yaklaşık 40 yıl önceye dayanan ilkokul öğretmenleri ve sınıf arkadaşları davet edilerek sürpriz yapıldı.

Programa; Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ümit Karademir, ilçemizde görev yapıp emekli olmuş değerli öğretmenler ve öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldı.

Programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Her yıl olduğu gibi bu yılda, yine değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Osman Okumuş olarak beni de buraya hazırlayan eğitim almamı sağlayan tüm öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum ve öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum. Bu vesile ile tüm şehit öğretmen kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. “dedi .

Programda, Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ilkokul öğretmeni ve arkadaşlarını sürpriz yaparak programda buluşturan Belediye personellerine de teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ise konuşmasında; Sevgili öğretmenlerim bizim buralara gelmemizde emeğininiz çok büyük, sizlerin de bu güne gelmesinde sizden önceki öğretmenlerimizin katkısı çok büyük. Bulunduğunuz meslek gerçekten çok kutsal. Bu kutsal görevi bu şirin ilçede icra etmeniz büyük bir şans. Türkoğlu,  Metropol ilçe olma yolunda aday bir ilçemiz. Çok hızlı değişen ve gelişen bir yüzü var. Bizlere de büyük görev düşmekte. Sizlerle daha güzel günlerde de beraber olmak dileğiyle.

Gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği, Öğretmenlere sürpriz hediyeler ve müzik ziyafeti ile son buldu.