Seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Türkoğlu ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Cumhur İttifakı AK Parti İlçe seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Daha sonra ise; Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ardıç ve Teşkilât üyeleriyle birlikte Beyoğlu Mahallesindeki esnafları, sonrasında ise Türkoğlu İlçe merkezindeki pazarcı esnaflarını  ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundular. 

‘2019 SEÇİMLERİNDE 2014 DE ALDIĞIMIZ OYLARI GEÇECEĞİZ’

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ; “İnşallah, 2019 seçimlerinde 2014 de aldığımız oyları geçeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin, gönül ittifakından dolayı, inşallah bu seçimlerde hedefimiz 30 bin. Çünkü biz çalıştık. 5 yıl boyunca Türkoğlu’na  bir değişim  ve dönüşüm sağladık. Bundan dolayı da vatandaşlarla bir gönül bağı oldu. Sadece Türkoğlu merkez değil, 44 mahallesiyle bir ilçe haline geldi. Türkoğlu Son 5 yılda yaptıklarımızla, köy grup yolları, köy içi yolları, parklar ve spor tesisleri ile Kahramanmaraş’ımızın güzel ilçelerinden biri oldu. İnşallah bu dönemde daha güzel hizmetlerde bulunacağız.”dedi.

‘TÜRKOĞLU’NDA ZİRVE YAPACAĞIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan; “Bildiğiniz gibi mahalli seçimlere 1 ay kaldı. Özellikle 15 Temmuz darbesinden sonra Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli ile birlikte hareket ediyor. Birlikte anayasa değişikliği hazırladı, daha güçlü yönetim olsun diye. Cumhurbaşkanlığı sistemini birlikte oluşturdu. Artık parti ayırmanın anlamı yok. Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet Kalkınma Partisi diye ayırmanın anlamı yok. İkimizin ortak adayı Cumhur ittifakı adayıdır.  Burada gönül koymanın anlamı yok herkes arzu edebilir, herkesin içinden gelebilir. Burada Osman Başkanımı seçmişler, Osman Başkanımla yola devam edileceğine karar verilmişler,  buna herkesin saygı göstermesi lazım. Bunun için hep birlikte olacağız. İnşallah Türkoğlu’nda zirve yapacağız.” Şeklinde konuştu.