AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak 75 yataklı Devlet Hastanesini inceleme sonrası yaptığı konuşmada; “Şuanda 12 milyona, eski parayla 12 trilyona yapılmış olan Türkoğlu hastanemizin yanındayız. İnşallah müteahhitlerimizle de görüştük. 2-3 aya kadar burayı bitirerek, halkımızın hizmetine sunacağız.

"Türkoğlu’muz Metropol İlçe Olmaya Doğru Hızla ilerliyor"

Bu gün hastanemizi, bölge lojistik merkezini, OSB’yi ve cezaevimizi dolaşarak, buralarda yapılan yatırımları yerinde inceleyeceğiz. Türkoğlu’muz metropol ilçe olmaya doğru hızla gidiyor. Bu çalışmala faaliyete geçtiği zaman daha da güzel bir ilçe olacak.  Yapılan çalışmalarda bir sorun varsa,  sorunu çözüme noktasında bir çalışma yapacağız. Kahramanmaraş'a yapılan yatırımlar sadece bir yerlerde yapılıyormuş gibi algılanıyor. Kahramanmaraş'ın her tarafında Göksun’da, Afşin’de Elbistan’da, Türkoğlu’nda, Pazarcık’ta,  her tarafta yatırım var. Bunu millete anlatmamız lazım. Bu yatırımları Kahramanmaraş'a geldiğini söylememiz lazım bunun için buradayız. Gördüğünüz gibi, yapılan hastanemiz çok modern, tüm branşların olduğu, ameliyathanelerin olduğu, yoğun bakım ünitelerin olduğu, komple bir kompleks, inşallah yapıldığı zamanda Kahramanmaraş'ımıza, Türkoğlu’muza güzel bir hizmet sunacaktır.”dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise; “Bugün Kahramanmaraş'ımız değerli Milletvekili Sayın Uğur Dilipak Türkoğlu’muzu ziyaret etti. Burada yapılan hükumet yatırımlarımızı ve diğer projelerimizi inceleme imkanımız oldu. Hem hastane inşaatımız, hem de Türkoğlu’muzun en büyük inşaat alanlarından biri olan cezaevi inşaatını gezdik. Türkoğlu Vekilimizin dediği Kahramanmaraş’ımızın en önemli ilçelerinden bir tanesi olmaya aday hızlı bir şekilde gelişmekte. Gerek hükumet yatırımlarımız, gerek belediye yatırımlarımız, gerek Büyükşehir yatırımlarımızla beraber Kahramanmaraş’ımızın Adana’ya çıkış kapısı.

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde personelleriyle, istihdamıyla yaklaşık on bin tane istihdam sağlayacak projelere imza atılmakta yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla, konut alanlarıyla Kahramanmaraş’ımızın değerli vatandaşlarının yatırım yapabilecekleri en önemli ilçelerden, en önemli çıkış kapılarından bir tanesi, ovasıyla, yaylasıyla ve yaşam yerleriyle renkli bir ilçe. Kahramanmaraş’lımızı yatırım yapmaya Türkoğlu’na davet ediyorum. Vekilime de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde dedi.