Yağmur demeden soğuk demeden coşkulu ve heyecanlı bir şekilde bekleyen vatandaşlara seslenen Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; “Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Çok değerli şekerobalı hemşehrilerim 31 Mart yerel seçimler dolayısıyla bugün sizlere misafir olduk. Bizleri bu coşkuyla, kalabalıkla heyecanlı bir şekilde karşıladığınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birlik, beraberliğimizi ve dirliğimizi hiçbir zaman bozmasın.

15 yıllık belediye başkanı olarak son 5 yılda Şekeroba , Kılılı , Yeşilyöre , Beyoğlu ve 44 mahallenin belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmekteyim bugün burada coşkulu bir kalabalık varsa bu yaptığımız hizmet neticesinde sizlerin memnuniyetinden kaynaklanan bir heyecanlı toplantı bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız bizde sizleri yalnız bırakmayacağız 31 mart ‘ta Allah’ın izniyle büyük bir farkla kazanacağız yine Şekeroba’ya hizmet edeceğiz.

Türkoğlu belediyesi olarak yaptığımız hizmetler yol yapım hizmetleri 410 bin metre kare parke 82 bin metre bordür toplamda 8 trilyon 686 milyar helal olsun Şekeroba’ya, Şekeroba spor kompleksi 1 trilyon 598 milyar taziye evi 566 milyar, kapalı Pazar alanı 100 milyar, Şekeroba kent meydanı 169 milyar 15 km sıcak asfalt 7 buçuk trilyon 3713 metre içme suyu hattı 8 derslikli anaokulu yapım işi 2 trilyon 475 milyar Şekeroba İmamhatip ortaokulu 134 milyar toplamda 24 trilyon 722 bin Şekeroba’ya hayırlı uğurlu olsun. 8 bin 200 dönüm gıda organize sanayi ve metal organize sanayi yaptırıyoruz çocuklarımız işsiz kalmasın diye