Türkoğlu Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü, AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları ve vatandaşların yoğun katılımıyla haftalık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; AK Parti Milletvekillerin katılımı ile önümüzde ki hafta içerisinde Türkoğlu Cumhur İttifakı seçim bürosunun açılışını yapacaklarını belirten Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Önemli olan proje değil icraattır.100-150 dönüm park yerleri koyarsınız, imar planı dediğimiz bir kağıt orda durur, ama imar planında park koyduğun yere, iş makinaları, kamyonlar, para ve mühendislerle beraber başlayıp bitirirseniz, proje işte odur. Yoksa, her tarafa projeyi koy, önemli olan burada icraatın olması. 

Belediye binamız bir gecekondu gibiydi, makam aracını pasajın içine koyuyordum. Sağda kelle paçacı, solda tavuk dönerci, üste makam odası ve, makam odasına hiç benzemiyordu. Burası Osman Okumuş’un babasının malı da değil, 75 bin insanın malı. Türkoğlu’nda ailenizle dışarı çıkabileceğiniz mekânlar var, bunları çok kısa sürede unutmayalım. Nasıl, Cumhurbaşkanımız 16 yıl da Türkiye’yi dünya devleti haline getirdi. Ama saymadığımız zaman, hatırlamadığımız zaman unutuyoruz. Türkoğlu’nda bu 5 yıllık süreç içerisinde yapılanlar da unutulacak eserler değil.

Fakirimize, fukaramıza bakacağız. Bu kul hakkı değildir, sosyal devletin gereğidir. Bir yerin gelişmesi, sadece oturanlarla gelişmez. Yabancı giriş olması lazım. Yabancı girerse Türkoğlu gelişir.Bütün şehirde bunun örnekleri var" dedi.