Başkan ‘Okumuş’ Kendi Takımının Kaptanlığını Yaparak Türkoğlu Belediye Spor Tesislerinde düzenlenen, mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvasında; 1.Türkoğlu Belediyesi şampiyon olurken, 2.Beyoğlu Ortaokulu, 3. ise Yeşilyöre ilköğretim oldu. Mahalleler arası turnuvada ise 1.Gaziosmanpaşa (Göçmenler) Mahallesi, 2.Kılılı Mahallesi 3. ise Kırmakaya mahallesi oldu.
 Dereceye giren takımlara ödüllerini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş takdim ederken, aynı zamanda da kendi kurumunun takımında takım kaptanlığı görevini üstlenerek takıma taktikler verdi ve şampiyon yaptı.


 
 “SPOR, DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR”

Sosyal projelerin ve bu spor etkinliklerinin özellikle ilçemizdeki gençlere çok faydalı olduğunu belirten Başkan Okumuş konuşmasında; Öncelikle Belediye olarak düzenlediğimiz turnuvaya katılım gösteren 39 takımımıza teşekkür ederiz. Bu turnuvayı geleneksel hale getirerek mahalleler ve kurumlar arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek istiyoruz. Belediye olarak bizler birçok çalışmayı yürütürken özellikle bu tür faaliyetlere özel bir önem veriyoruz. Aynı zamanda, sporun sağlıklı yaşama olan katkısının yanı sıra birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularının artmasına neden oluyor. Bu yıl da turnuvaya katılan takımlarımızın yine centilmence mücadele ederek sporun güzelliklerini ve heyecanını yaşattıklarından şüphem yok. Sporcularımıza, tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve turnuva tertip komitesine başarılar diliyorum. Biz Türkoğlu belediyesi ailesi olarak toplum için, milletimiz için, beraberliğimiz için yapılan her organizasyonda Belediye olarak gençlerimizin yanındayız " diyerek konuştu.
Şampiyonluk maçını yaklaşık 2 bin kişilik Türkoğlulu taraftar destekledi.