Kahramanmaraş'ta Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş-Adana Karayolu Aksu mahallesi yol üzerindeki uygulama noktasında görev alan polis amir ve kolluk kuvvetlerini ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Ülkemizin geleceği ve teminatı olan güvenlik güçlerimizi bugün ziyaret ettik. Türkoğlu Belediyemiz her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında. Biz geleceğimizin teminatı olan güvenlik güçlerine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her zaman destekçiyiz. Türkiye çok önemli günlerden geçiyor.

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ VATANIN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SAVUNMAKTADIR"
Geçmişinde çok güçlü bağları olan ve bir çok imparatorluğa ev sahipliği yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak güvenlik güçlerimiz, askeriyemiz çok güçlü bir şekilde vatanını savunmaktadırlar. Afrin de zeytin dalı operasyonu devam etmekte. Bugüne kadar oradaki operasyonda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

"ONLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Türkiye'mizin Güney Doğusunda ve Doğusunda gece gündüz mücadele veren güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için bugün ziyaretlerine geldik hepsine Allah kolaylık versin." diye konuştu.

Başkan Osman Okumuş, yol kontrol denetimi yapan ekiplere kazasız belasız çalışmalar diledi.