31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 50.25'ini alarak başarılı bir sonuç elde eden ve yeniden Türkoğlu Belediyesi Başkanı seçilen Osman Okumuş seçim sonuçlarına yönelik gözlemlerini Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'la paylaştı.

Başkan Okumuş yaptığı konuşmada,

"Güzel bir seçim oldu hem Türkoğlu'muz açısından hem de Kahramanmaraş açısından. 11 ilçeyi aldık Büyükşehir'le beraber. Güzel bir sonuç oldu. Bundan sonra inşallah büyükşehir belediye başkanımızla beraber ilçemiz için güzel hizmetlere devam edeceğiz. Kimsenin burnu kanamadan, olaylar olmadan demokratik bir seçim oldu ve kazanan biz olduk" dedi.

'TÜRKOĞLUNU DAHA FAZLASINI KAZANDIRACAĞIZ'

"Tabi belediye başkanlığında tecrübeliyiz geçtiğimiz dönemde yaptığımız projelerden daha fazlasını bu dönemde Türkoğlu'muza kazandıracağız.

Önümüzdeki 5 yıl süresince Kahramanmaraş'ımızın yine en çok büyüyen, gelişen bir ilçesi haline ekibimizle beraber getireceğiz. Sizlerin de her zaman desteğini gördük inşallah bundan sonrada görmek istiyoruz. 

Tabi 4-5 gün sonra Ramazan orucu bu vesileyle de Ramazan boyunca vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum. 

Yine çadırlarımız olacak iftarlarımız olacak ama yemekten daha çok fakir fukara mızın evinde olacağız. Onların gönüllerini kazanmaya çalışacağız.

İnşallah 30 gün oruçtan sonra da Ramazan Bayramı da ilçemize Kahramanmaraş'ımıza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.