Ziyarette;İlçe kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanımız Osman Okumuş ve değerli iş adamları, Sanayileşen ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulundular. 

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan konuşmasında; Bugün, Kahramanmaraş'ın güzel Belediyesi Türkoğlu'nu ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımız Osman Okumuş'u MÜSİAD'ın üst kurulları ile ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde misafir etti. 

Belediye Başkanımızın Sanayicilere olan misafirperverliğini yerinde gördük. Başkanımız, sanayi yatırımı için bizlere her türlü imkanları sağlayacaklarını bildirdi.

Bizler Türkoğlu'nu çok beğendik. İlçede, peyzajından bina yapılarına kadar her şey özenle düşünülmüş. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde ilçe Kaymakamımız da devletimizin bütün katkılarını vermeye hazır olduğunu belirtti. 

Bizler MÜSİAD olarak ülkemizin 87 noktasında hizmet eden teşkilatları ile Türkiye'nin kalkınması için mücadele eden sivil toplum kuruluşuyuz. Ülkemizin çok güzel olanakları var. Herkesi Kahramanmaraş'a ve Türkoğlu'na yatırım yapmaları için davet ediyorum, diyerek konuştu. 

Türkoğlu Belediyesi nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve ekibine teşekkürlerini sundu.