Süper Lig'in 27. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Maçı Bein Sports canlı verecek. Futbolseverler Bein Sports izle ve Trabzonspor Fenerbahçe canlı sorgularını sıkça aratıyor. Peki, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? 

Trabzonspor Fenerbahçe maçı Canlı İZLE (Şifresiz)
Yayını internet üzerinden izlemek isteyen taraftarlar araştırma içerisine girdi.

Trabzonspor Fenerbahçe canlı izle

Haftanın en iyi takımlarından biri olan Trabzonspor teknik adam değişikliği sonrası Lig’de çok iyi bir şekilde ilerliyor. Aylardır puan kaybetmeyen Bordo Mavili’ler geçtiğimiz hafta konuk olduğu Başakşehir karşısından 1-0’lık bir sonuçla galip çıktı. Süper Lig’de 7 haftadır galibiyeti kimseye vermeyen Trabzonspor, 10 maçtır ise yenilgi görmeden başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu akşam Sarı Lacivertli takımı konuk edecek olan Karadeniz’in güçlü ismi Trabzonspor karşsında galibiyet için yarışacak. Trabzonspor cephesinde maç öncesinde sakatlığı bulunan, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Anders Trondsen sahada olamayacak.

Fenerbahçe cephesinde kötü performanslar bitmek bilmiyor. Süper Lig’de çok fazla puan kaybeden Sarı Lacivert’li takım geçen hafta ev sahipliği yaptığı Göztepe maçından sahadan 1-0 mağlup çıktı. Bu yenilgi sonrası Fenerbahçe Süper Lig’in lideri Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü. Bu kötü maçlar Teknik adam Erol Bulut için hiç iyi olmadı. Fenerbahçe cephesinde kötü performanslar devam ederse teknik adam ile yollarının ayrılması bekleniyor. Çıktığı 3 mücadeleden sadece 1 galibiyet almayı başaran Fenerbahçe, bu akşam güçlü rakibi Trabzonspor’un konuğu olacak. Bordo Mavililer karşısında galibiyet için oynayacak. Mücadele öncesinde sakatlığı bulunan Diego Perotti, İrfan Can ve Novak oyunda olamayacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA