Dünyada milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix'te, 'The Witcher: Blood Origin' dizisi izleyenlerle buluştu.

Fantastik dizi severler, The Witcher: Blood Origin izle, The Witcher: Blood Origin ilk 6 bölüm full izle, The Witcher: Blood Origin 6 bölüm Netflix izle, The Witcher: Blood Origin özet, The Witcher: Blood Origin 6 bölüm izle, The Witcher: Blood Origin tüm bölümleri izle gibi ifadeleri aramaya başladı...

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu olan Netflix'te yayınlanan dizi ''The Witcher: Blood Origin'' dizi tutkunları büyük merakla bekliyordu.

The Witcher: Blood Origin konusu; İlk Witcher’ın kökenlerini anlatacak!

Netflix, fazlasıyla sevilen The Witcher dünyasının 1.200 yıl öncesini gösteren The Witcher: Blood Origin'i duyurdu. 6 bölümlük bir dizi olarak karşımıza çıkacak The Witcher: Blood Origin, The Witcher kitaplarının yazarının danışmanlığında ortaya çıkacak.

Henüz oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi ile ilgili en ufak bir bilgiye sahip olmadığımız uyarlama dizi, orijinal Witcher dünyasından 1.200 yıl öncesinde geçecek. İlk Witcher’ın kökenlerini görme fırsatı yakalayacağımız 6 bölümlük dizi, canavarların, insanların ve elflerin nasıl bir araya geldiklerine de ışık tutacak.

THE WITCHER THE WITCHER: BLOOD ORIGIN NE ZAMAN?

Netflix The Witcher: Blood Origin dizisinin resmi onayını verdiğini duyurmuştu. The Witcher: Blood Origin'in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 

THE WITCHER: BLOOD ORIGIN FRAGMANI ÇIKTI MI?

The Witcher: Blood Origin fragmanı henüz yayınlanmadı. The Witcher: Blood Origin fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

THE WITCHER: BLOOD ORIGIN NASIL İZLENİR?

The Witcher: Blood Origin dizisi Netflix dizi film platformu üzerinden izlenebiliyor. Bu diziyi izlemek isteyen vatandaşların Netflix’e üye olmaları gerekiyor. Ayrıca Netflix’e bir defaya mahsus olarak 30 gün boyunca ücretsiz ulaşabiliyorsunuz. Deneme süreniz bitmeden üç gün önce size bir hatırlatma e-postası gönderiliyor. Belirtilen tarihinden önce iptal ettiğinizde ücret ödemiyorsunuz. Hesap oluşturmak veya hesabınıza erişmek için e-posta adresinizi girmeniz ve oturum oluşturmanız gerekiyor.