Son zamanlarda en çok tercih edilen dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix'te, 'The Witcher'ın 2. Sezon' dizisi izleyenlerle buluştu.

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu olan Netflix'te yayınlanan dizi The Witcher'in 2. sezonunu dizi tutkunları büyük merakla bekliyordu.

Fantastik dizi severler, The Witcher 2.sezon izle, The Witcher 2.sezon ilk 8 bölüm full izle, The Witcher 8 bölüm Netflix izle, The Witcher 2.sezon özet, The Witcher 2. sezon 8 bölüm izle, The Witcher 2. sezon tüm bölümleri izle gibi ifadeleri aramaya başladı...

Oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan ve Laurence O'Fuarain'ı barındıran The Witcher'ın ilk 8 bölümü burada...

THE WITCHER 2. SEZON OYUNCULARI

The Witcher karakteri: Kristofer Hivju, kadroya Nivellen rolüyle dahil oldu. Yasen Atour yeni sezonda Coen olarak karşımıza çıkacak. Agnes Bjorn, dizide Vereena rolünde olacak. Paul Bullion, Lambert karakterine hayat verecek. Thue Ersted Rasmussen, Eskel rolünü alacak. Aisha Fabienne Ross, dizide Lydia’yı canlandıracak.

THE WITCHER NASIL İZLENİR?

The Witcher 2. Sezonu, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor. The Witcher'ı izlemek için Netflix'e üye olmak gerekmektedir.