Teşkilat 9. Bölüm İzle! TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ın yeni bölümünü bekleyenler için geri sayım başladı. Başrolde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın yer alacağı Teşkilat dizisiyle Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. Peki Teşkilat dizisi saat kaçta? Dizinin konusu ne? İşte merak edilenler...

TEŞKİLAT 9. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

9. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler Teşkilat 9. Bölüm tek parça izlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor.

Teşkilat 9. bölüm izle. TRT ekranlarında 9. bölümü yayınlacak olan Teşkilat 9. bölüm full izle. Teşkilat 9. bölüm tamamı seyret. Teşkilat 9. bölüm tamamı izle. Teşkilat 9. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi TRT'nin YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz...

TEŞKİLAT DİZİSİNDE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Drone saldırısıyla vurulan Mete Başkan hastaneye kaldırılır. Mete acil ameliyata alınırken, tüm çabasına rağmen suikaste engel olamayan Serdar olayın şokunu yaşamaktadır. Ekip, Fadi tarafından kurulan pusudan kurtulmayı başarsa da Mete Başkan’a yapılan saldırının haberiyle sarsılır. Karargâhta buluşan ekip Mete’nin intikamını almak için kollar sıvar. Mete’ye yapılan saldırının faili Fadi’ye ulaşmak için her yol denenmesine rağmen, önlemini alan Fadi ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay’ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunur. Fadi’nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanır. Ancak büyük bir sorun vardır, Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır. Fadi’ye ulaşmak için başka yol bulamayan ekip, Kasım’ı ele geçirmek için zekice bir oyun kurar. Türk İstihbaratının yeğeni Kasım’ın peşinde olduğunu öğrenen Fadi ise bunu engellemek için tüm imkanlarını seferber edip harekete geçer.

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatına bağlı olarak çalışan özel birliğin başından geçenleri anlatıyor. Teşkilat dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşacak.

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat,  ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek. 

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI:

  • Çağlar Ertuğrul
  • Deniz Baysal Yurtçu
  • Mesut Akusta
  • Ezgi Eyüboğlu
  • Ezgi Şenler
  • Mehmet Usta
  • Tuncer Salman
  • Nihat Altınkaya
  • Serdar Yeğin