Teşkilat 6. Bölüm İZLE TRT 1 Teşkilat son bölüm full tek parça izle! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat 6.Bölüm ile Pazar akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

TRT 1 ekranlarının ilgilyle dizilerinden Teşkilat, daha ekrana gelir gelmez muazzam bir giriş yaptı. Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olmasının da verdiği güç ile Teşkilat'ın her bölümü milyonlarca izleyici tarafından izlendi. Pazar akşamlarına damgasını vuran dizinin 6. bölümü yayınlandı.

Çekimleri Türkiye'nin başkenti Ankara’da gerçekleştirilen ‘Teşkilat’ dizisi, zengin oyuncu kadrosu ile öne çıkıyor. Dizinin usta isimlerle genç yetenekleri buluşturan kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

Fragmanlarıyla seyircilerin ilgisini çeken ve ilk bölümü itibariyle onları ekran başına toplamayı başaran yeni dizi, sosyal medyada da binlerce yorumlandı.

Diziyi kaçıranlar veya yeniden seyretmek isteyenler trtizle adresine giderek tek parça, full olarak kesintisiz izleyebilirsiniz...