TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ı bekleyenler için geri sayım başladı. Başrolde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın yer alacağı Teşkilat dizisiyle Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. Peki Teşkilat dizisi saat kaçta? Dizinin konusu ne? İşte merak edilenler...

1. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler Teşkilat 1. Bölüm tek parça izlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor.

Teşkilat 1. bölüm izle. TRT ekranlarında ilk bölümü yayınlacak olan Teşkilat 1. bölüm full izle. Teşkilat 1. bölüm tamamı seyret. Teşkilat 1. bölüm tamamı izle. Teşkilat 1. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi TRT'nin YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz...

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatına bağlı olarak çalışan özel birliğin başından geçenleri anlatıyor.

'Teşkilat' dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşacak.