Xiaomi Mi 8 satış rakamı için büyük başarı!

Xiaomi sözcüsü Donovan Sung tarafından amiral gemisi Xiaomi Mi 8 akıllı telefonun anavatanı olan Çin’de 5 Haziran tarihinde satışa çıktığında daha 1 dakika bile olmadan tükendiği açıklanmış durumda. Ek olarak şirket, sadece 18 günde 1 milyonun üzerinde satış rakamına imza attıklarının altını çiziyor.

Diğer taraftan, 22 günde aynı rakama ulaşan OnePlus 6 akıllı telefondan farklı olarak, 1 milyon adet sadece amiral gemisi Mi 8 modelinin ulaştığı rakam değil. Qualcomm Snapdragon 710 kullanan ve daha ucuz fiyat etiketine sahip Xiaomi Mi 8 SE de bu rakamın içerisine dahil durumda. Daha pahalı olan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition adlı bir modelin de olduğunu belirtmek gerek.

Xiaomi Mi 8 satış rakamı

Bu anlamda Xiaomi’nin başarısı etkileyici gözükmeyebilir ancak şirketin akıllı telefonları resmi olarak sadece Çin’de satılıyor. OnePlus 6 ise çeşitli piyasalarda mevcut durumda. Xiaomi akıllı telefonlarını bu yılın sonlarına doğru çeşitli Avrupa ülkelerinde de sunma planları yapsa da bunun Ağustos ayından önce gerçekleşmeyeceği söyleniyor.

Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! (Mi 8 hediye ediyoruz!) Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! (Mi 8 hediye ediyoruz!)
Yeni fiyat performans canavarı Xiaomi Mi 8 elimizde! Merakla beklenen Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! Ayrıca şanslı bir takipçimize Mi 8 hediye ediyoruz. İşte Xiaomi Mi 8 özellikleri ve kutu açılışı!

Xiaomi Mi 8 inceleme – Amiral gemisi katili mi? Xiaomi Mi 8 inceleme – Amiral gemisi katili mi?
Merakla beklenen yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 8, Türkiye'de ShiftDelete.Net farkıyla testte. Xiaomi Mi 8 inceleme videomuzda, Xioami Mi 8'i rakipleriyle karşılaştırıp, Xiaomi Mi 8'in gerçekten amiral gemisi katili mi yoksa değil mi ona bakıyoruz.

Şirketin 2018 yılında yeni amiral gemisi için belirlediği bir sevkiyat hedefi olup olmadığı bilinmiyor. Öte yandan, Xiaomi akıllı telefonun kendi ülkesinde gördüğü yüksek talep düşünüldüğünde, uygun fiyatın da etkisiyle satışlarını katlayacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Hele bir de Avrupa piyasasına giriş yapıldığında bu rakamlar çok daha fazla artış gösterebilir.