En çok tercih edilen ve yoğun bir şekilde kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp, yeni yıla kullanıcıları için önemli değişikliklerle girecek. Sık sık bünyesine eklediği yeniliklerle adından söz ettiren WhatsApp, 2018 yılında da yenilikleriyle gündemde yerini alacak. Yeni yıla az bir zaman kala kullanıcılar, hangi yeni özelliklerin kendilerini beklediğini merak ediyor. İşte, WhatsApp'ın 2018 yılıyla birlikte platformuna ekleyeceği o özellikler...

2018 YILINDA WHATSAPP'A GELECEK ÖZELLİKLER!

-WhatsApp ayrıca telefonunuzda kapladığı yeri de azaltmak için bir çalışma içinde. Akıllı optimizasyonla görüntülerin kalitelerinden kaybetmeden fotoğrafların boyutları da sıkıştırılarak küçültülecek.

-Yeni arama butonuyla da fotoğraf, video ve GIF arama işlemleri kolaylaştırılacak.

-Gerçek zamanlı lokasyon gönderme imkanı da geliyor.

-Yeni dizaynlarla dinamik etiketlere zaman ve lokasyon eklenebilecek.

-YouTube videoları WhatsApp’ta gösterilebilecek.

-YouTube videoları WhatsApp’ta oynatılabilecek. Böylece kullanıcıların gönderilen videoyu izlemek için linke tıklayıp internet sayfasına gitmesine gerek kalmayacak.

-Grup yöneticilerinin kontrolleri artacak. Grubu oluşturan kişi diğer yöneticiler tarafından gruptan atılamayacak. Ayrıca yönetici bazı kullanıcıların yorumlarını deaktivite edebilecek.

-İlk yenilk kullanıma sunulacak 56 yeni emoji olacak. Var olan emojiler de değişiyor.

-Bir başka yenilik de değişen stickerlar. Fotoğraflar ve videolar üzerinde paylaşılan etiketlerin sayısı ve çeşitleri artacak.