Dünyaca ünlü video barındırma platformu YouTube, 2019'un kasım ayında içerik üreticilerine ek gelir sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunmuştu. Youtube, Politikalara uygun olan kanallara ''Katıl'' butonu ile ek gelir imkanı sağladı. Bu buton sayesinde takipçiler, istedikleri YouTube kanalına belirli bir aylık ücret ödeyerek özel içeriklere sahip olabiliyorlar.

İşte YouTube'un bu özelliği, bugün Kanal Maraş'ın YouTube kanalında da aktifleştirildi. Haber Portalı, YouTube takipçilerine belirli aylık ücretle özel içerikler sunduğu hizmetini aktifleştirdi. Anlık olarak 15 bin aboneye sahip olan Kanal Maraş Youtube kanalı, takipçilerine dört farklı üyelik paketi sundu. Bu abonelik paketlerinin içerisinde en dikkat çekici olanı ise yapılan canlı yayınlara konuk olabilme imkanı.

Kanal Maraş'ın üyelerine sunduğu ayrıcalıklar:

Kanal Maraş, 'Katıl' butonunu aktifleştirerek Kahramanmaraş'taki Haber Portalları arasında her zaman olduğu gibi bu özelliği de ilk aktifleştiren Haber Portalı unvanına sahip oldu. Kanal Maraş, aylık 5 TL, 60 TL, 150 TL ve 350 TL'lik ücretlerle Bronz, Gümüş, Altın ve Süper isimli dört paket sundu. Paketler, takipçilerine sırasıyla şu özellikleri sundu:

Bronz (5 TL / ay): 
Yorumlarda ve canlı sohbette adınızın yanında bağlılık rozetleri gösterilir
Özel duvar kağıtları
Yeni videolara daha erken erişim
Üyelere özel canlı sohbete erişim

Gümüş (60 TL / ay):
Bronz pakette sunulan ayrıcalıklara erişim
Kamera arkası videoları

Altın (150 TL / ay):
Bronz ve Gümüş pakette sunulan ayrıcalıklara erişim
Yayınlanmamış çekimler
Üyelere özel videolar

Süper (350 TL / ay):
Bronz, Gümüş ve Altın pakette sunulan ayrıcalıklara erişim
AYDA 1 CANLI YAYINA KATILMA

Kanal Maraş'a destek olmak istiyorsanız veya bu ayrıcalıklardan faydalanmak için bu fiyatlara basit şekilde destek olabilirsiniz.

Kanal Maraş'ın YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.