Instagram tam bir dijital dünyadır. Bu inanılmaz dünyada eski arkadaşlar bulabilir, uzaktaki arkadaşlarla iletişim kurabilir veya yeni insanlarla tanışabiliriz. Instagram'da biri size takip isteği gönderirse veya ilgilendiğiniz bir kişiyi görmek isterseniz tabi ki ilk gördüğünüz şey onun hesabı oluyor ama ne yazık ki küçük ve profil fotoğraflarına bakarak, açıkçası, özellikle özel hesaplar. Uygulama, profil fotoğrafınızı yakınlaştırmanıza izin vermese de, uygulanabilecek bazı basit yöntemlerle Instagram profil fotoğrafınızı kolayca yakınlaştırabilirsiniz.

Uygulama yardımı ile Instagram PP büyütme

Birçok Instagram kullanıcısı, yakınlaştırmak ve istedikleri hesabın profil fotoğrafını kontrol etmek için arama yapar. Bu arayışlara karşılık bu süreci mümkün kılan uygulamalar ve programlar ortaya çıkmıştır. İndirilen uygulamaları ihtiyacınız olan profil fotoğraflarını yakınlaştırmak için kullanabilirsiniz, ancak uzmanlar bu uygulamaların güvenliğini garanti edemez. Bu nedenle iyi araştırma yapmanız ve güvenilir bir seçenek bulmanız veya bir virüsten koruma programı kullanmanız önerilir.

Uygulamayı indirmeden istediğiniz kişinin profil fotoğrafına yakınlaşmak isterseniz bu amaçla kullanılabilecek bazı web siteleri mevcuttur. Instagram fotoğraf yakınlaştırma hizmetleri sunan web sitelerini kullanarak fotoğrafları yakınlaştırabilirsiniz.

  • Web sitesine giriş yapın. Arama çubuğunu göreceksiniz.
  • Bu arama çubuğuna fotoğrafını görüntülemek istediğiniz kullanıcının adını yazın ve Tamam'a tıklayın.
  • Bu sayede aradığınız kişinin profil resmini daha büyük ve net görebilirsiniz. Gerekirse fotoğrafları indirebilirsiniz.

Bilgisayar Üzerinden Instagram Foto Büyütme

Meraklı Instagram profil fotoğraflarınızı daha büyük ve net görmek istiyor ancak uygulamalara ve web sitelerine güvenemiyorsanız bu öneri tam size göre. Bilgisayarınızdan Instagram yazarak Instagram profil fotoğraflarınızı kolayca yakınlaştırabilirsiniz. Ne yazık ki, bu yöntemi telefonda kullanamazsınız.

  1. İlk olarak, bilgisayarınızı kullanarak Instagram'a giriş yapın.
  2. Ardından, profil fotoğrafını yakınlaştırmak istediğiniz kişiyi bulun.
  3. Ctrl ve U tuşlarına aynı anda basın.
  4. Kaynak kodunu göreceksiniz. Ardından Ctrl ve F tuşlarına basın.
  5. Bu işlemden sonra arama çubuğu açılacaktır. Bu arama çubuğuna JPEG yazarak fotoğrafları arayın.
  6. Görüntülemek istediğiniz fotoğrafı bulduktan sonra yeni sekmede aç'ı tıklayın. Artık büyük ve net fotoğrafları görebilir, hatta isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz.