Instagram uygulamasında zaman zaman bazı hatalar meydana geliyor. Bu hatalardan biri de Instagram selfie video hatasıdır. Bazı kullanıcılar selfie videosu çekerken bir süre bekler ve olumsuz sonuçlar ile karşı karşıya kalırlar.

Yükleme tamamlandıktan sonra Instagram, "Selfie video yüklemesi tamamlandı" bildirimi gönderir. Ancak video yüklenmeden önce sayfa hala bu şekilde. Bu sıkışmışlık hali bazı kişilerde geçici olarak ortadan kalkacaktır. İkinci kurulumda çözülecek bazı olaylar vardır. Kimi insanlarda sorun saatler, günler veya aylarca sürer.

Bu sorunu çözmek için öncelikle Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Sorun hala çözülmediyse Instagram destek hattı ile iletişime geçmeli ve Instagram selfie video hatası için destek talep etmelisiniz.

INSTAGRAM SELFIE VİDEO DOĞRULAMA

Günümüzde milyonlarca insan popüler Instagram uygulamasını kullanıyor. Uygulama çok meşhur olduğu için birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Bu yeniliklerle birlikte zaman zaman hatalar da meydana gelmektedir. Bu kadar yoğun bir uygulamada asıl kullanıcının küçük hatalarla karşılaşması doğaldır.

Uygulamada bazı kullanıcıların karşılaştığı sorunlardan biri yaygın olmamakla birlikte Instagram selfie video doğrulaması şeklidir. Aslında bu durum, hesabınızın sorunlardan ziyade şüpheli durumlara maruz kalması nedeniyle Instagram tarafından uygulanan bir yaptırımdır.

Bu yaptırım nedeniyle uygulama, bir selfie çekmenizi ve hesabın gerçek bir kullanıcısı olduğunuzu kanıtlamanızı istiyor. Bu sorun oluştuktan sonra selfie çektikten sonra hala sorun yaşıyorsanız görsel içeriği kontrol etmeli ve içerikte kendinize en çok benzeyen bir selfie çekmelisiniz.

Örneğin, içerik oluşturmak için sıklıkla kırmızı ruj kullanıyorsanız, Instagram algoritmasının sizi daha kolay tanıyabilmesi için selfie doğrulaması için kırmızı ruj kullanmalısınız.

Instagram Selfie Video Sorunu
Instagram selfie videonuzla ilgili sorun birden fazla denemeden sonra devam ederse, uygulamanın sizi neden bu tür bir sorunla karşılaştırdığını bulmamız ve çözmemiz gerekiyor.

Bu genellikle Instagram, hesabınızın size ait olup olmadığını veya şu anda telefonunuzda açık olan uygulamanın gerçekten hesap sahibi tarafından kullanıldığını merak ettiğinde olur.

Bu duruma hangi hareketlerinizin neden olduğunu öğrenebilir ve ortadan kaldırabilirsiniz. Bunun için uygulama talimatlarını takip edebilir veya Instagram yetkilileri ile iletişime geçerek durumu düzeltmelerini isteyebilirsiniz.

SON ÇÖZÜM ÖNERİSİ
Bilindiği üzere tanınmış markaların cep telefonlarında kısmen yüz tanıma sorunları ile karşı karşıya kalınabiliyor. Bu sorunun önüne geçilmesi için farklı cihaz üzerinden kendi Instagram hesabınızı doğrulayarak rahatlıklar giriş yapmanızı sağlayacaktır