IGTV video indirme aracı, Instagram TV'de yayınlanan videoları indirmek için kullanılabilecek bir araçtır.

Instagram'daki IGTV özelliği ile uzun süreli videolar paylaşabilirsiniz. Çoğu zaman Instagram'da gezinirken favori bir IG TV videosu denk geliyor, indirmek isteyenler de indiremiyor. Çünkü Instagram'da IGTV video indirme işlevi yoktur. Bu noktada size ücretsiz profesyonel araçlarımızdan biri olan IGTV Video Downloader'ı sunuyoruz. IGTV video indirme aracımız ile istediğiniz IGTV videosunu basit bir işlemle çözünürlük kaybetmeden indirebilirsiniz. Ayrıca profesyonel araçlarımızı tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz profesyonel araçlarımız ile dilediğiniz tarzdaki IGTV videosunu anında indirebilir, galerinize kaydedebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

IGTV video indiricisinin avantajları nelerdir?

IGTV işlevi, Instagram uygulamasındaki en uzun videoyu paylaşma özelliğidir. İletmek istediğiniz mesaj daha uzunsa, bir ürünün tanıtımını yapıyorsanız, bu özelliği kullanarak klip paylaşımı veya fragman gibi birden çok video türünü paylaşabilirsiniz. IG TV'de paylaşılan bu videoların çoğunu maalesef indiremiyorsunuz.

Burada, IGTV video indirme aracımız, en sevdiğiniz IGTV videolarını gerektiği gibi indirmenize olanak tanır. Hedeflerinize kademeli olarak ulaşmak ve sosyal medyada profesyonel olmak için ücretsiz araçlarımızı kullanın.

IGTV video indiricimizi kullanarak istediğiniz IGTV videosunu indirebilir ve profesyonelce kullanabilirsiniz. Influencer, YouTuber veya oyuncu olmak gibi farklı hedefleriniz varsa kullanacağınız video sayısı sınırını genişletmelisiniz. Burada IGTV video indiricimiz sayesinde beğendiğiniz veya kullandığınız videoları indirebilir ve video envanterinizi genişletebilirsiniz.

  1. İhtiyacınız olan IGTV videolarını kaçırmadan hemen indirebilirsiniz.
  2. Sizlere tavsiye ettiğimiz araçları tamamen ücretsiz ve sınırsız kullanabilirsiniz.
  3. Profesyonel içerik oluşturmak için videoları depolayabilirsiniz.
  4. İndirdiğiniz videoyu amacınız için kullanır ve etkileşim yaratırsınız. IGTV videolarına ek olarak, diğer araçlarımızdan herhangi bir Instagram videosunu indirmek için Instagram video indirme aracını gönül rahatlığıyla kullanırsınız.

IGTV Downloader: IGTV Video Download

Profesyonel araçlarımız ile iOS veya Android kullanıcıları için IGTV videolarını indirebilirsiniz. IGTV videolarını cep telefonlarından ve bilgisayarlardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tavsiye ettiğimiz yollarla video indirme süreciniz çok basit birkaç adımdan oluşur.

  • Yapmanız gereken ilk şey telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan Instagram uygulamasına girmek.
  • Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra istediğiniz IGTV videosunu seçin ve linki kopyalayın.
  • Kopyaladığınız linki (Save From Instagram) sitesindeki ilgili alana yapıştırın.
  • Doğrulamadan sonra, IGTV videosunun bir önizlemesini göreceksiniz. Bu önizlemenin altındaki "İndir" düğmesine tıklayarak videonuzu indirebilirsiniz.