Ligde güçlü ekip olan Fenerbahçe, bu yıl Süper Lig'e yükselen Yukatel Denizlispor ile kozlarını paylaşacak. Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunları için haberimiz içerisinde Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe maçı canlı izleme linki yer alıyor.  Bein Sports kanalı yanı sıra birçok yabancı kanalın da yayınlayacağı Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe maçını canlı izleme linkini haberimiz içinde bulabilirsiniz.  İşte Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe  canlı yayın ekranı ve maçın detayları...

MAÇ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçında Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe  ile karşılaşacak. Her iki takımın taraftarları şimdiden maç saat kaçta ve Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe  maçı hangi kanalda olduğunu arama motorları üzerinden araştırıyordu. 20 Ekim Pazar günü akşam saat 19:00 Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor  maçı beIN Sports'tan canlı izlenebilecek.

MAÇ İNTERNETTEN NASIL CANLI İZLENİLİR?
Oldukça heyecanlı geçmesi beklenen Yukatel Denizlispor Fenerbahçe maçı beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Maçı internet üzerinden izlemek için ise beIN Connect uygulamasını kullanabilir.