Young Boys Manchester Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında karşı karşıya geldi. Manchester United 1-0 geçtiği maçta Young Boys beraberliği yakaladı ve maçın sonucunu 95. dakikada Theoson Siebatcheu belirledi. 13’te Ronaldo ile Manchester United 1-0 önde! 66'da Nicolas Moumi Ngamaleu golüyle skor 1-1. Tam maç bitti derken sahneye Siebatcheu çıktı 90+5'te Young Boys’a 3 puanı getiren golü atarak maçın sonucunu 2-1 olarak belirledi. Young Boys-Manchester özeti ve golleri haberimizin içerisinde...

Maça istekli başlayan Manchester United, Bruno Fernandes'in asistinde Cristiano Ronaldo'nun golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a ilk golünü atan Cristiano Ronaldo, bu turnuvada 36 farklı takımın filelerini havalandırdı ve Lionel Messi'ye ait olan rekora ortak oldu.

35.dakikada İngiliz ekibinde Wan-Bissaka sert faulu sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bırakırken devre 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda sahada Young Boys fırtınası başladı. De Gea'yı sağlı sollu ataklarla sıkıştıran İsviçre ekibi, 66. dakikada Ngamaleu'nun sağ kanattan yapılan ortaya isabetli vuruşuyla skoru 1-1'e getirdi.

90+5. dakikada Young Boys'ta Siebatcheu skoru 2-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Young Boys, güçlü rakibinden 3 puan almasını bildi.

Young Boys-Manchester United ilk 11'ler:

Young Boys: Von Ballmoos, Hefti, Camara, Lauper, Garcia, Sierro, Martins Pereira, Aebischer, Fassnacht, Ngamaleu, Elia

Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Van de Beek, Pogba, Fred, Sancho, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo

(Kaynak: Kanal Maraş)