Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. Süper Lig'in yeni sezonu ilk hafta maçları ile dolu dizgin devam ediyor.

İlk haftanın en önemli maçı olarak görülen Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Geçen sezon şampiyonluğı son haftaya kadar kovalayan Başakşehir lige zorlu Yeni Malatyaspor maçı ile başlayacak. Okan Buruk'un öğrencileri lige galibiyetle başlamak istiyor. Diğer yandan mâli açıdan sıkıntılı dönemler geçiren Yeni Malatyaspor Başakşehir maçıyla lige merhaba diyor.

Şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Medipol Başakşehir FK bu yıl lige iyi bir başlangıç yapmanın peşinde. İki takımın taraftarları da bu önemli maçı şifresiz izlemek için canlı yayın arayış içinde, bu önemli maçı sitemizden takip edebilirsiniz. Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir maçını canlı izlemek için sitemizdeki linke bakabilirsiniz. Bu önemli maç bein sports canlı izlenebilecek. Ayrıca sitemizden bu önemli maçını canlı takip edebilirsiniz.

Yeni Malatya Medipol Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor - Medipol Başakşehir FK karşı karşıya geliyor. 18 Ağustos Pazar günü akşam saat 21:45'te başlayacak mücadeleyi beIN Sports canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca bu önemli maçı sitemizden canlı izleyebilirsiniz.