Kahramanmaraş 1. Amatör B Grubu'nda Lig'in 7. haftasında Türkoğlu Belediyespor sahasında Ekinözü Celalspor'u konuk etti.

Türkoğlu'nda oynanan kritik maçta Türkoğlu Belediyespor, Ekinözü Celalspor'u 6-0'lık skorla mağlup etti.

Türkoğlu Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Oktay Üstüne, 10. dakikada Ufkun Erişmiş, 30. dakikada Mahmut Aydın, 60. dakikada Doğan Güldoğan ve 70. dakikada Yakup Kabaağaç kaydetti.

Türkoğlu Belediyespor bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti.

Karşılaşmayı 90 dakika boyunca türbinlerden izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, maç sonrası futbolcuları ve taraftarları tebrik ettiler.
 
Türkoğlu Belediyespor'un futbolcularına, teknik ekibe ve tüm taraftara teşekkür eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman okumuş, engelli taraftarlara da buket çiçek takdiminde bulundu ve konuşmasında; "Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü, bugün dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza engellilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kardeşlerimiz bizim yıllardır, futbol maçlarımızda futbolcularımızla beraber bizleri yalnız bırakmadılar. Öncelikli olarak böyle bir pozitif yaşamları olduklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Biliyorsunuz AK Partimizle birlikte son 15 yılda engelli kardeşlerimize gerek belediyemiz,  gerek hükümetimiz büyük bir pozitif ayrımcılık yapıyor. Diğer kardeşlerimizin de Empati yaparak engelli kardeşlerimize her zaman sahip çıkması bizler belediye başkanı olarak yaptığımız bütün icraatlar da bunların yaşamlarını kolaylaştıracak engelleri kaldıracak şartları ve hayatları onlara sunmamız lazım. Bu vesile ile bu kardeşlerimizin futbolcularımızla beraber engelliler gününü kutluyoruz

Bugün ki maçta ise Ekinözü Belediye spor ve Türkoğlu belediye spor karşılaşmasında, Ekinözü Belediye Başkanımız, Ekinözü AK Parti ilçe başkanımız bizleri yalnız bırakmadı ve centilmence bir maç oldu. Ekinözü Belediyespordan aldığımız 6-0’lık skoru bu engelli kardeşlerimize armağan ediyorum. Türkoğlu Belediye sporumuzun futbolcularına, Ekinözü belediye sporu futbolcularına, teknik ekibe ve tüm taraftarlarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise konuşmasında; "Bugün Kahramanmaraş’ımızın güzel ilçesi Türkoğlu mimari Osman Başkanı’mızın ilçesindeyiz bende Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Bugünkü maç  Ekinözü Belediyespor ve  Türkoğlu Belediyespor beraberliğinde oldu tabi çok güzel bir maç oldu futbolda öncelik centilmenliktir. Ben öncelikli olarak Türkoğlu belediye spor oyuncularını ve başkanımızı kutluyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ben Türkoğlu’nda 2 yıl görev de yaptım tabiki son 3 buçuk yıl içerisinde Türkoğlu ilçesine çok güzel hizmetler yapıldı. Osman başkanımız dostumuz, sevdiğimiz arkadaşımız kendisine başarılar diliyorum herkese sevgiler saygılar sunuyorum." diyerek konuştu.

Türkoğlu Belediyespor taraftarları ise, "Osman başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz her zaman Türkoğlu belediye sporun yanındayız. Bugün 3 aralık dünya engelliler günü kutlu olsun her zaman Türkoğlu belediye sporumuzun yanındayız Osman Başkanımız’ ada bu jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Bizleri asla yalnız bırakmıyor her zaman yanımızda bizle beraber hayata devam ediyor. Osman okumuş ile engelsiz hayata devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.