Galatasaray Yönetimi, bu transferde mutlu sona ulaşırsa, sarı-kırmızılı heyet Fransa’dan Falcao ile birlikte özel uçakla İstanbul’a gelecek.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi nedeniyle Monaco’da bulunan Galatasaray’dan başkan Mustafa Cengiz, İstanbul’a döndü, 2. başkan Abdurrahim Albayrak ile idari menajer Şükrü Hanedar, burada kaldı.

Başkan Cengiz, THY’nin saat 18:20’deki Nice-İstanbul seferi ile dönerken, kritik Kayseri karşılaşmasını izleyemedi.  Albayrak ile Hanedar, Falcao transferini olumlu sonuçlandırmak adına Monaco’da kalırken dün yapılan görüşmelere ünlü menajer Jorge Mendes de dahil oldu. Bu transferdeki en önemli ve kritik isim olan Mendes, Monaco Kulübü ile masaya oturup transferi tamamlamaya çalışacak.

Galatasaray Yönetimi, bu transferde mutlu sona ulaşırsa, sarı-kırmızılı heyet Fransa’dan Falcao ile birlikte özel uçakla İstanbul’a gelecek.

Yarın İstanbul'da!

Yahoo France, Radamel Falcao transferinin bitmek üzere olduğunu ve Kolombiyalı golcünün yarın İstanbul’da olacağını haberleştirdi.

Galatasaray ve Radamel Falcao arasındaki transfer görüşmelerinde artık sona gelindi. Sarı-kırmızılılar uzun süredir çok istediği Radamel Falcao ile artık buluşuyor. Fransa’da yayın yapan Yahoo France’ın haberine göre, Kolombiyalı forvet yarın itibariyle İstanbul’da olacak ve sağlık kontrolünden geçecek.

Monaco ile yapılan görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğu dile getirildi. Ayrıca Monaco’nun RB Leipzig’den Jean-Kevin Augustin’i bitirmek üzere olduğu ve böylece forvet hattını tamamladığı bildirildi.Falcao’nun da serbest kalmasının önünün açıldığı ifade edildi. 1.5 ayı bulan Falcao’nun transfer sürecinde artık bitime gelindi.

Kaynak: Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler