Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz için karar verildi. Sarı-kırmızılı kulübün deneyimli oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Dün öğle saatlerinde Serdar Aziz'in menajeri ile görüşme sağlayan Galatasaray Yönetimi, deneyimli oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istedi. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Serdar Aziz'in kendisine kulüp bulduğu taktirde takımdan ayrılacağı kaydedildi.

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Sarı-Kırmızılı kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe, tecrübeli oyuncu için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler'in Serdar'a senelik 2.5 milyon Euro'luk teklif ettiği öğrenildi.

''BEŞİKTAŞ YA DA FENERBAHÇE'YE GİDEBİLİR''

Galatasaray'ın kendisine kulüp bulmasını istediği Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, TRTSPOR'a konuştu. Galatasaray yönetiminin kendisini aradığını belirten Haluk Canatar, "Serdar Aziz’e kulüp bulmamı söyledi. Teknik ekibin tasarrufu doğrultusunda olduğu söylendi. Biz de çalışmalarımıza başladık. Oyuncum Beşiktaş ya da Fenerbahçe’ye gidebilir. Galatasaray buna izin verdi." dedi.

SERDAR SICAK BAKIYOR

Teklife sıcak bakan Serdar'dan bonservis sorununu da çözmesi istendi. Yıldız oyunucunun alacaklarına karşılık bonservisini aldıktan sonra Kanarya'ya imza atması bekleniyor.

Kaynak: İnternet Haber