Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

Mücadeleye iyi başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. 12. dakikada Alvaro Negredo orta alandan sürüklediği topu ceza alanına kadar taşıdı ancak bitirici vuruşu yapamadı ve savunma topu uzaklaştırdı.

TALİSCA PERDEYİ AÇTI
Karşılaşmanın 18. dakikasında Quaresma'nın sağ taraftan kullandığı kornere iyi yükselen Talisca düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

QUARESMA-TALİSCA İŞBİRLİĞİ FARKI İKİYE ÇIKARDI
Yine sağ kanattan gelişen atakta Quaresma mükemmel bir orta yaptı, Talisca yine düzgün bir kafa vuruşuyla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

İLK YARININ SONLARINA DOĞRU KASIMPAŞA BERABERLİĞE YAKLAŞTI
Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Kasımpaşa tehlikeli geldi. Sağ kanattan gönderilen uzun topu Trezeguet, Pavelka'ya indirdi. Tecrübeli futbolcu gelişine sert vurdu fakat top kale direğinin hemen üzerinden auta gitti.

İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş soyunma odasına 2-0 önde gitti.

BABEL GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Mücedelenin 50. dakikasında topla buluşan Babel, kaleci Ramazan'ın önde olduğunu görünce aşırtma bir vuruş yaptı fakat defans kaleye giden topu uzaklaştırmayı başardı.

TREZEGUET FARKI 1'E İNDİRDİ
Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Trezeguet, Pepe'den sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girdi. Açısını düzelten golcü futbolcu uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve farkı 1'e indirdi: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.