Türkiye Futbol Federasyonu, üst klasman hakemlerinden birinin corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İşte o açıklama:

"Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır.

Hakemimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır.

14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız." 

SELÇUK DERELİ'DEN FLAŞ İDDİA!

Eski hakem Selçuk Dereli, koronaya yakalanan hakemin ismini de açıkladı. Dereli'nin "güvenilir kaynağına" dayandırdığı iddiaya göre o hakem Abdülkadir Bitigen.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Dereli, "Güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Corona testi pozitif çıkan üst klasman hakemi Abdülkadir Bitigen." ifadelerini kullandı. 

Abdülkadir Bitigen'in bu hafta yöneteceği Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor maçına ise Bitigen yerine Ali Palabıyık atanmıştı. Bu gelişme Selçuk Dereli'nin iddialarını doğrular nitelikte yorumlandı.Spor yorumcusu İbrahim Edebali ise Bitigen'in en son Başakşehir-Denizli maçını yönettiğini hatırlattı.