Başakşehir Fenerbahçe mücadelesi başladı. Başakşehir ile Fenerbahçe Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Başakşehir Fenerbahçe maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Başakşehir Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Başakşehir Fenerbahçe beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Başakşehir Fenerbahçe maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 16.00’da başlayacak Antalyaspor Beşiktaş karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Ali Şansalan yönetecek.

BAŞAKŞEHİR - FB MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Başakşehir'in ilk 11'i: Volkan, Ömer, Ndayishimiye, Duarte, Lima, Tolga, Visca, Mahmut, Berkay, Deniz, Okaka

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Serdar, Kim Min-Jae, Szalai, Osayi, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi, Mesut, Rossi, Valencia

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ RADYODAN YAYINLANACAK?

Başakşehir Fenerbahçe mücadelesi TRT Radyo 1’den futbolseverlerle buluşacak. TRT Radyo 1’in bazı metropollerdeki frekansı şu şekilde: İstanbul 95.6, Ankara 93.3, İzmir 94.7, Bursa 87.9 ve Adana 105.1.

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI İDDİA ORANLARI

Başakşehir: 3.05
Beraberlik: 3.15
Fenerbahçe: 1.81