Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 2-1 kaybeden Beşiktaş , Antalyaspor maçıyla Süper Lig 'e döndü. Lider durumda haftaya giren Siyah-Beyazlı takım Antalyaspor deplasmanında çok zorlandı. Maç öncesi 6 eksiği bulunan Beşiktaş'ta Mehmet Topal ile Necip ilk yarıda sakatlandı. Devre bitmeden Antalyaspor, Wright ve Veysel sarı ile 2-0 öne geçti. Sergen Yalçın ikinci yarı başında oyuna Larin ve Ghezzal'ı soktu. Değişikliklerin ardından daha iyi oynayan Beşiktaş, önce Rıdvan ardından Batshuayi ve Ghezzal ile skoru 3-2 yaptı ve 3 puanı almayı başardı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

76' GOOLL!! Beşiktaş Rachid Ghezzal'ın attığı gol ile mücadelede öne geçti! Antalyaspor savunmasının kaptırdığı top sonrası topla buluşan Rachid Ghezzal ceza sahası yayında sol ayağıyla yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderiyor ve Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanında 2-0 yenik durumdan 3-2'lik üstün duruma geçiyor.

65' GOOLL!! Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin attığı gol ile beraberliği yakaladı! Kendi sahasından pasla çıkmaya çalışan Antalyaspor'da Fredy'nin Güray Vural'dan aldığı pas sonrası karşılaştığı pres sırasında attığı geri pasta Michy Batshuayi araya giriyor ve kaleci Ruud Boffin'den sıyrılarak topu boş kaleye filelere gönderiyor.

49' GOOLL!! Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın attığı gol ile farkı bire indirdi! Gelişen Beşiktaş atağında Michy Batshuayi ile girdiği verkaç sonrası Cyle Larin sol kanattan ileri çıkan Rıdvan Yılmaz'a ara pasını atıyor. Sol kanatta topla buluşup kaleci ile karşı karşıya kalan Rıdvan Yılmaz sol ayağıyla yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderiyor.

45+1' GOOLL!! Antalyaspor, Veysel Sarı'nın attığı golle skoru 2-0'a getirdi! Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Güray Vural'ın ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Veysel Sarı'nın kafa vuruşu ağlara gidiyor.

42' GOOLL!! Antalyaspor, Haji Wright'ın attığı golle öne geçti! Sağ kanattan topla buluşan Andrea Poli savunmanın arkasına koşu yapan Haji Wright'a doğru ara pasını gönderiyor. Ceza sahası sağ çaprazdan topla buluşan Haji Wright sağ ayağıyla yerden düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturuyor.