Dün oynanan Sakaryaspor Kahramanmaraşspor karşılaşmasında, taraftarların stadyuma kaçak girdiği görüntüler büyük tepki çekti. Turnike sisteminin ilk kez kullanıldığı maçta yayınlanan video,''Turnikeden geçemeyen cama çıktı. Sözde Sakaryasporlu bunlar, yazık'' yorumuyla paylaşıldı.

TARAFTARLAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Sakaryaspor camiasında son dönemin en çok konuşulan konusu 'Stadyuma kaçak girişler' konusuydu. Yeşil-siyahlı ekibin yönetimi, Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan maçlara her maç yüzlerce kişinin kaçak girdiği tepsit edilince konuyla ilgili bir çalışma yürütmüş ve kapılara turnike yerleştirilmişti. Turnikeli geçişin ilk kez uygulandığı Sakaryaspor-Kahramanmaraşspor mücadelesinde stadyumda çekilen bir görüntü taraftarların tepkisine neden oldu.

''BU İNSANLAR ASALAKTIR, YAZIK''

Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntüde bir kaç taraftarın stad merdivenlerinden cama tırmandığı ve tribüne bu şekilde geçtiği görüldü. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü eleştiri yağmuruna tutuldu. Vatandaşın ''Önlem alındı, turnikeden geçemeyen cama çıktı. Para vermeden girmek isteyen sözde Sakaryasporlu bu insanlar asalaktır, yazık'' şeklinde yorumladığı görüntüler kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı.