Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş 32. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. 

Siyah-beyazlı ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Mücadelenin ardından Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Sergen'in maç sonu açıklamaları:

"Performansımızın altına oynadık. Beklediğimiz oyun olmadı. Çok seyir zevki veren maç olmadı, vasat bir maçtı. Beşiktaş, bize göre daha agresif ve istekliydi. İkinci gol güzeldi. Son dakika atamadık. Bu tür maçlar oluyor, yorum yapacak bir şey yok."

"Vasat maçtı bana göre. Beşiktaş daha istekliydi. Yediğimiz ikinci gol çok güzeldi. Kalecinin yapabileceği bir şey yok. Yaşadığımız olaylar düzenimizi bozdu. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar."

"Yıllarca Beşiktaş'ta oynadım. Bu tezahüratlar insanı duygulandırıyor. Onlara teşekkür ederim. Demek ki bir iz bırakmışız. İşi teknik direktörlükle bağdaştırmayalım. Benim için unutulmayacak bir gece oldu. Eski kapalı daha güzeldi. Bu geceyi yaşatan taraftarlara teşekkür ederim."

'Şu an bir şey diyemem

"Şu anda hiçbir takımla görüşmedim, Alanyaspor ile devam ediyorum. Beşiktaş teknik direktörlüğüyle ilgili bir teklif gelmediği için şu an bir şey diyemem. Teklif gelirse o zaman oturup konuşuruz."

Taraftarların sosyal medyada takımın yeni hocası diye paylaşımda bulunması için ne söyleyeceği yönündeki soruya Yalçın, "(Bir gün kavuşacağız) diyelim." ifadelerini kullandı.