Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı özel bir kanalda yorumladı ve sarı lacivertli kulüple ilgili olarak çarpıcı bir teknik direktör iddiasında bulundu.

İşte usta yorumcunun o değerlendirmeleri...

"VAR BUGÜN DE YANLIŞ UYGULANDI"
"Yeter ki doğru uygulayalım VAR'ı, bugün de yanlış uygulandı. Gittin verdin penaltıyı, niye tekrarlatmıyorsun? Gittin VAR'a baktın. Penaltının, benim bildiğim, Fenerbahçeli iki futbolcu da ceza alanına girince tekrar edilmesi gerekiyor.".

"HAKEM, 'HARUN, YARIM METRE ÖNE ÇIKTIN' DESE..."
"Kalecilerin, 100 penaltının 99'unda (çizgi ihlali) vardır, göz yumuluyor. Orta hakem ihlal konusunu görmeyebilir. Yardımcı hakem tam yerine geliyor, VAR da var. Bugün bu tartışma nasıl sonlanır? Hakem, 'Harun, sen yarım metre öne çıktın' dese, kimse itiraz edemezdi. Ben de 'Penaltının tekrarı gerekir.' demezdim. Tartışmalar yok olurdu."

"ERSUN HOCA DEVRE ARASINDAN ÖNCE GELİR"
"Ben Ersun Hoca'nın Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum. Asla duyum değil ama devre arasına kalacağını düşünmüyorum. Gerçi devre arasına 21 gün kaldı ama bu seneye çare olabilir.

"Fenerbahçe, kaybetmiş liderin 16 puan gerisinde ya, tarihinde yoktur. Bakıyoruz; oyuncular istiyor, formalarını terletiyor, gamsız bir adam yok."

"Oyuncuların isteklerinde problem yok ama doğru yerde değiller ki. Frey'in sol açık oynaması benim basketbolda smaç yapmam gibi bir şey."