GALATASARAY'LA ANLAŞTI: İtalyan, İspanyol ve Alman medyası yıldız oyuncunun Galatasaray ile anlaştığını yazdı. Gazeteler, Ribery’nin 13 yıl sonra Aslan’a döneceğini belirterek, “Ribery’nin talipleri çok ama Galatasaray’a yakın” ifadelerini kullandı.

SAVUNMAYA BENATİA: Beşiktaş, Juventus’tan Faslı stoperi kiralamak istiyor. Kartal’da hedef Sadık Çiftpınar ile birlikte 31 yaşındaki defans oyuncusunu da kadroya katmak.

EN İYİ TEKLİF ASLAN’DAN: Adı Beşiktaş ile anılan, son dönemde Fiorentina’nın listesine girdiği belirtilen Kolombiyalı santrfor için, “Türkiye’ye gitmesi an meselesi” ifadesi kullanıldı. İspanyol basını Galatasaray’ın Sevilla’dan Luis Muriel ile anlaşma noktasına geldiği bildirildi. 

BEŞİKTAŞ’A GİT KAGAWA: Japon medyası, Galatasaraylı Nagatomo’yu örnek göstererek Kagawa’nın Beşiktaş’ı tercih etmesinin daha doğru olacağını belirtti.

MANGALA SESLERİ: Sarı-lacivertli yönetim City’de şans bulamayan savunmacı için nabız yokladı. Guardiola’nın gelmesiyle forma şansı bulmakta zorlanan 27 yaşındaki Fransız stoper için başkan Ali Koç’un tüm şartları zorlayacağı bildirildi.

FENER GOLCÜSÜNÜ BULDU: Kanarya’nın teknik patronu ocak ayında öncelikle golcü istediği, Batshuayi ve Gabigol isimleirnin öne çıktığı belirtildi. Kanat için Zeneli ve Lainez adaylar arasında yer alıyor.