Günün bomba haberinde ise Kara Kartal'ın son dönemdeki gözdesi Domagoj Vida için geldi. İngiliz takımlarından West Ham United, 29 yaşındaki stoper için 18 milyon euro'luk resmi teklif yaptı.

Gelen haberlere göre siyah-beyazlı yönetimin bu rakamı düşük bulduğu ve West Ham cephesinden rakamı artırmaları istendiği kaydedildi. Tecrübeli futbolcuyu elden çıkarmak için acele etmeyecek olan yönetim, uygun teklif için gerekirse transferin son günlerine kadar bekleyecek.

JUVE'NiN RADARINDA

Öte yandan Vida için Avrupa basını da iddialarda bulunuyor. Uzun bir stoper listesi oluşturan Juventus'un, Domagoj Vida'yı da listeye eklediği iddia edildi. İtalyan devinin, Arsenal'li Mustafi'nin yanı sıra Godin, Jose Gimenez, Jerome Boateng ve Matthijs De Ligt'ı da yakından takip ettiği belirtildi.

THE GUARDiAN SEÇTi

Vida'nın Dünya Kupası'ndaki performansı her ülkede takdir görüyor. İngilizlerin prestijli gazetesi The Guardian, kupanın 11'ini belirlerken, Beşiktaş'ın yıldızı Vida'yı da kadroya dahil etti. 7.3 puan verilen Vida, 7.2'lik Godin'le birlikte stoperde yer aldı.

STOPERLERDEN 30.4 MiLYON EURO

Beşiktaş son dönemde stoper satışlarından paraya para demedi! Dusko Tosic'in ardından Matej Mitrovic'i de gönderen siyah-beyazlılar, son 4 senede sadece stoper satışlarından 30.4 milyon euro gelir sağladı. Kartal bu dönemde Atınç, Ersan, Alexis Delgado, Marcelo, Rhodolfo, Tosic ve Mitrovic'i elden çıkardı.

Kaynak: Fotomaç