Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında bulunan Niko Kovac, sahalara geri dönmeye hazır olduğunu açıkladı. Bayern Münih'ten ayrıldıktan bu yana boşta olan Hırvat teknik adam, Avusturya'da Servus TV'ye konuştu.

''DEĞERLİ HİSSSETTİĞİM YERE GİTMEYE HAZIRIM''
48 yaşındaki çalıştırıcı, herhangi bir kulüp ismi vermeden, ''Değerli hissettiğim ve bir şeylerin olabileceğini düşündüğüm yere gitmeye hazırım'' dedi. Hırvat teknik adam Niko Kovac, Bayern'de çalışmasının kendisi için çok olumlu bir tecrübe olduğunu ve daha iyi bir koç olduğunu da dile getirdi.

YÖNETİMİN TEMASLARI SÜRÜYOR
Yönetimin, Nico Kovac ile önümüzdeki sezona yönelik gayrı resmi olarak temasları sürdürdüğü konuşuluyor. Hırvat teknik adamın, sarı-lacivertli takımı çalıştırmaya sıcak baktığı iddia edildi.

YARDIMCISI TÜRK OLACAK
Kanarya'nın, Kovac'ın yardımcıları arasında bir Türk ismin de olmasını istediği belirtiliyor. Bu konuda Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Tuncay Şanlı'nın isimleri geçiyor. Kovac'ın alt yapıdan genç isimleri çıkarması ve cesaretle oynatması nedeniyle tercih edildiği de bildirildi.

NİKO KOVAC KİMDİR?
Niko Kovac 15 Ekim 1971 Hırvat'da doğmuştur. eski millî futbolcu ve teknik direktör. 2002 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Millî Futbol Takımı'nın formasını giyen oyuncu orta saha bölgesinde görev yapmıştır. Niko Kovac Profesyonel kariyerine 1990 yılında Hertha Zehlendorf kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Hertha BSC II, Hertha BSC, Bayer Leverkusen, Hamburger SV, Bayern Munich, Hertha BSC, Red Bull Salzburg kulüplerinde oynadı. 8 Mart 2016 tarihinde Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzaladı.